Amor i no, Alba Dalmau

Després de passar el Nadal a Barcelona, amb un nus a la gola i alguns quilos de menys, la Carme arriba al seu pis de Roma per dir-li a l’Yngve que ja no l’estima. Ell, un noi suec de poques paraules, li diu que d’acord, però que li prepara alguna cosa per sopar, que està molt prima. I potser és una mica això, l’amor. Cuidar.

Aquesta és la història de dues vides que, malgrat la distància, mai es deixaran anar la mà. Petites pinzellades ens mostraran com, a poc a poc, cada un va trobant el seu camí. Ella, entre teixits, sempre vinculada al món de l’espectacle. Ell, cada vegada més conegut per les seves performances, acabarà assolint gran renom internacional.

Altres parelles, altres famílies, però sense trencar aquest fil vermell -i en aquest cas, cal que sigui vermell- que ens uneix amb les persones importants. “…el dia que vam declarar la fi vam tornar a començar sense ser amics, ni germans, ni amants, només com dues persones que van decidir que valia la pena continuar i prou”.

Un llibre dolç, fresc i àgil; farçit de referències artístiques i del món de l’òpera. Amb la Carme i l’Yngve passejarem per moments històrics i racons emblemàtics de Barcelona. Per Nova York, Estocolm, Berlín, Arles, Aix-en-Provence, Puglia… Recordarem aquells sorolls de l’Skype de les primeres videotrucades, sentirem l’aroma salada del mar passejant per la Barceloneta, i a vegades, també se’ns farà un nus a l’entrada de l’estómac.

“Amor i no” ens ensenya que l’amor no té forma ni color. Que sense etiquetes podem fer amb ell el que vulguem. I que bé, que sigui així.

Estimar bé pot ser la cosa més fàcil i, alhora, la més difícil de fer.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *